Asttrid Grootscholten Fotografie-16

Inge van der Linden

Ik ben 10 jaar verpleegkundige geweest en ben met de komst van mijn drie kinderen in het bedrijf van mijn man de boekhouding gaan doen. Omdat ik het contact met de mensen miste in mijn werk ben ik de opleiding Wellness coaching aan de Academie voor Holistisch coachen gaan doen. Bij deze opleiding leer je naast coachen ook massages en ademhalingstechnieken.

In 2013 ben ik gestart met de opleiding TotalBodyReflex. Bij deze opleiding heb ik veel geleerd over hoe het menselijk lichaam werkt, hoe klachten zich ontwikkelen, maar ook hoe we op een milde manuele manier weer tot herstel kunnen komen.

Het is verbazingwekkend om te zien hoe mooi en prachtig ons lichaam eigenlijk in elkaar zit, dat alles in het lichaam met elkaar verbonden is, op vele verschillende niveaus en dat je daar invloed op kunt uitoefenen.

Ik ben verbonden aan de opleiding TotalBodyReflex als docent waarvoor ik in 2021 de opleiding ‘Activerend opleiden’ heb gevolgt.

Daarnaast heb ik Reiki I en II gedaan en Reconnective Healing. Tijdens de behandeling neem ik deze energie automatisch mee.

In 2019 heb ik de opleiding Medische Basiskennis afgerond.

Op weg naar herstel.

Mijn praktijk voldoet aan de eisen die in de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) worden gesteld.

Ik sta via de beroepsvereniging VBAG  ingeschreven bij Quasir.

Contact Us
AVG *
reCAPTCHA