TotalBodyReflex

TotalBodyReflex

Wanneer je klachten hebt met betrekking tot de spijsvertering, het bewegingsapparaat, de huid, het ademhalingsstelsel, de bloedsomloop, het hormoonstelsel, de urinewegen en het zenuwstelsel, maar ook juist voor als je te maken hebt met vage klachten, waarvoor geen oorzaak te vinden is.

Zowel kinderen, volwassenen als zwangeren kunnen behandeld worden.
Het lichaam bestaat uit cellen, weefsels en structuren, die alle informatie in zich hebben en omgeven zijn door de fascia, een steunweefsel. Als zodanig staat alles in het lichaam met elkaar in verbinding. Via deze fascia vindt er ook een snelle vorm van communicatie binnen het lichaam plaats. Met TotalBodyReflex wordt er onder andere met deze fasciale structuren gewerkt.

Wanneer er een onbalans ontstaat, gaat het weefsel de beschadigde structuren beschermen, door o.a. samentrekking van het weefsel. Wanneer de beschadiging hersteld is, kan het beschermende mechanisme worden losgelaten. De genezing heeft plaatsgevonden. Dit is het zelfbeschermende en zelfherstellende vermogen van het lichaam.

Op het moment dat het lichaam niet in staat is te herstellen, zal er een beperking in het lichaam aanwezig blijven. Deze beperking hoeft niet altijd op de plek van het letsel te ontstaan. Dit kan lichamelijke klachten geven, terwijl de oorzaak zich elders in het lichaam bevindt.

De informatie en signalen die vanuit het lichaam komen, kunnen door de handen reflexmatig door de TotalBodyReflex therapeut gevoeld worden en bij de behandeling worden gebruikt.

De technieken die gebruikt worden, hebben invloed op de spanning en flexibiliteit van de betrokken weefsels. Ook hebben deze invloed op de geestelijke componenten omdat lichaam en geest elkaar beïnvloeden. Er wordt op een zachte manier met de handen gewerkt om zo tot een goed en blijvend herstel te komen. Alle weefsels kunnen worden ondersteund, zoals spieren, bloedvaten, botten, zenuwen, organen, huid, lymfe, etc.

 

Duur behandeling: ┬▒ 1 uur

Voor meer informatie: www.totalbodyreflex.com

It’s time to take care of your health.

Contact Us
AVG *
reCAPTCHA