Reconnective Healing

Reconnective Healing

Reconnective Healing is een vorm van healing waarbij nieuwe frequenties aangesproken worden en er een verbinding tot stand komt tussen jou diepste wezen, energiebanen en cellen, met de aarde en het universum. Door deze kosmische frequenties zullen lichaam en geest zichzelf resetten, waardoor er healing plaats vindt op fysiek, emotioneel en/of spiritueel niveau. Deze frequenties geven jou wat je nodig hebt. Jij en ik hebben geen invloed op het resultaat, maar door de frequenties en het universum hun werk te laten doen voor jou, kunnen er mooie ervaringen ontstaan. Je zult afgestemd worden op je intuïtie, vertrouwen en rust ervaren en in balans komen, zowel fysiek als emotioneel.

Eric Pearl zegt hierover:

Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waarop je had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd – een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had.”

Reconnective Healing is ontdekt door Dr. Eric Pearl, Los Angeles. Er is voor deze vorm van healing veel onderzoek gedaan door vooraanstaande artsen en wetenschappers. De effectiviteit is aangetoond in wetenschappelijke laboratoria en door praktijkervaringen.

 

Duur behandeling: ± 1 uur

 

Contact Us
AVG *
reCAPTCHA