Massage

Massage

Opgehoopte spanningen worden losgelaten en afvalstoffen afgevoerd waardoor spieren soepeler aanvoelen. Tevens wordt de aanmaak van lichaamseigen stoffen en hormonen gestimuleerd, die er voor zorgen dat we ons beter voelen en/of minder pijn ervaren.  Een massage brengt je aandacht uit je hoofd, naar je lichaam. Hierdoor kun je zowel fysiek als mentaal ontspannen en gaat de energie weer stromen.

Ontspanningsmassage

De naam zegt het eigenlijk al, alles is er op gericht om je tot ontspanning te brengen. De ontspanningsmassage, is een massage direct op de huid, waarbij ik gebruik maak van een essentiële massage olie, in combinatie met helende energie.

De massage werkt rustgevend en stressverminderend en is gericht op de algehele ontspanning van lichaam en geest.

Stoelmassage

Een stoelmassage is een massage op een speciale stoel, waarin je comfortabel en ontspannen  voorover zit. De massage wordt over de kleding heen gegeven waardoor het laagdrempelig is en voor iedereen toegankelijk. De massage kan op elke locatie gegeven worden.

Stoelmassage vermindert en voorkomt diverse klachten, zoals symptomen van vermoeidheid en stress. Bovendien bevordert het de doorbloeding van de spieren en de energiedoorstroming. Het verhoogd de concentratie en helpt ziekteverzuim te voorkomen.

Het is een massage van rug, nek, schouders, hoofd, armen en handen. Stoelmassage is een combinatie van oosterse drukpuntmassage en westerse massagetechnieken, waarbij spieren worden losgemaakt en doorstroming  wordt gegeven op meridianen.

 

Duur ontspanningsmassage: ± 1 uur.

Duur stoelmassage: ± 40 min.

It’s time to take care of your health.

Contact Us
AVG *
reCAPTCHA